Palmaresul celei de-a XIX-a ediții a Galei HOP

139
Palmaresul celei de-a XIX-a ediții a Galei HOP - palmaresul2-1473420248.jpg

Articole de la același autor

Cei 29 de tineri concurenți, aspiranți la unul dintre premiile HOP, și-au aflat joi seară măsura talentului, la cea de-a XIX ediție a Galei Tânărului Actor, desfășurată la Costinești.

Premiul "Ștefan Iordache", Marele Premiu al Galei Tânărului Actor - HOP, a fost acordat actorului Alexandru Voicu (23 de ani), absolvent în 2015 al UNATC, la clasa conf. univ. dr. Doru Ana.

Premiul pentru cea mai bună actriță la secțiunea individual i-a fost acordat Alinei Laura Rotaru. La categoria Cel mai bun actor, distincția i-a revenit tânărului Andrei Radu (27 ani).

Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai bună trupă de actori, distincție susținută începând cu ediția a XVI-a de familia Todea, a fost oferit trupei care a interpretat spectacolul "Lorenzo" cu o distribuție formată din Daniel Chirilă, Loredana Cosovanu și Tiberiu Enache. Premiul "Sică Alexandrescu", premiul special al juriului, a fost câștigat de actrița Raluca Marina Radu, în vârstă de 25 de ani, absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca. Ea a primit cuțitul de corespondență al lui Sică Alexandrescu - Trofeul - de la Cătălina Bălălău, câștigătoarea de la ediția precedentă, și îl va oferi, la rândul ei, laureatului de anul viitor. Premiul pentru prestanță și rostire scenică i-a fost acordat actorului Ștefan Pavel, 26 ani, din Buzău, iar premiul oferit de public pentru cea mai bună actriță a fost câștigat de Cristina Juncu, 23 ani, din București.

Premiul publicului pentru cel mai bun spectacol a fost acordat trupei care a interpretat spectacolul http://error500, regia Vlad Trifaș, cu Bogdan Florea, Lucian Ionescu, Cosmin Teodor Pană, Lavinia Pele și Andrei Radu.

Ultimul premiu al serii a fost anunțat de președintele UNITER și constă într-o invitație făcută de actorul Mircea Diaconu tuturor celor 10 câștigători ai Galei de a merge la Bruxelles, la festivalul Eurocultura. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Țapinarii  cântă-n Costinești
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde