Palmares uriaş pentru doi elevi la Actorie, la Colegiul de Arte „Regina Maria”

862
Palmares uriaş pentru doi elevi la Actorie, la Colegiul de Arte „Regina Maria” - palmaresurias-1637868111.jpg
Toamna a venit cu premii pentru elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, secția Arta Actorului. Bogdan - Mihai Irimia și Iulian Barbaroș au reuşit, în ultimele săptămâni, performanţe extraordinare, adunând un palmares impresionant la competiţii naţionale şi internaţionale.

Astfel, Bogdan - Mihai Irimia, coordonat de prof. Loredana Adelina Adăscăliţei, a câştigat premiul întâi la festivalurile internaţionale „Toamna talentelor”, secţiunea Actorie, la categoria 13 – 15 ani, profesionişti, „Arts Combats Festival”, „Golden talent festival” şi la festivalul internaţional de interpretare şi creaţie „Artă de toamnă”. De asemenea, a obţinut premiul al treilea la concursul interjudeţean NDA Art Festival şi Diploma de Gratitudine pentru Promovarea Activă a Valorilor Cultural - artistice în cadrul festivalului internaţional „Minunile Artei”.

La rândul său, Iulian Barbaroş, coordonat tot de prof. Loredana Adelina Adăscăliţei, a adus la Constanţa trofeul festivalului internaţional de arte „Arts Combat Festival”. Pagina a fost generata in 0.3477 secunde