€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Palmares bogat de premii adus de Colegiul de Arte „Regina Maria“

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Catedra de coregrafie a Colegiului Național de Arte „Regina Maria“, Constanța, a participat la Festivalul Național „Stelele aurii”, care a avut loc în perioada dintre 24 și 26 mai, la Bacău, aducând acasă un palmares bogat de premii.


Astfel, în cadrul concursului premiul I și premiul II la solo dans clasic, a fost obținut de Dalia Petrovici, clasa a VI-a, premiul I solo dans clasic, Alessia Negoi, clasa a VII-a. De asemenea, cu aceeași distincție s-a ales Marius Merdicos și Iasmin Ramazan din clasa a IX-a, premiul I și premiul II solo dans clasic l-a obținut și Sarah Hindaoui, clasa a X-a, premiul I și premiul II solo dans clasic l-a luat Justin Popa din clasa a X-a, pregătirea și coregrafia aparținând lui Carmen Chilea.


În același context, premiul I solo dans clasic a fost adus acasă de Vlad Țențu, clasa a XI-a, premiul I solo dans lyrical Diana Lungu din clasa a VII-a, pregătirea și coregrafia semnate de Delia Boeru. Premiul I la solo lyrical l-a luat Alessia Negoi din clasa a VII-a, premiul I solo lyrical l-a obținut și Sarah Hindaoui, pregătirea și coregrafia realizate de Roxana Xenis-Oprea.
Premiul I solo dans contemporan, premiul I solo dans lyrical, premiul I solo dans de caracter a revenit lui Dalia Petrovici, clasa a VI-a, de asemenea, premiul I solo lyrical l-a obținut și Francesca Coteanu, clasa a IX-a, pregătirea și coregrafia semnate de Angelica Mihale. Premiul I solo dans lyrical și premiul pentru cel mai impresionant solo a fost luat de Marius Merdicos din clasa a IX-a, cu o creație proprie. Premiul I solo dans contemporan a fost obținut de Bianca Budur, clasa a VII-a, coregrafia semnată de Carmen Chilea și Delia Boeru.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7833 secunde