"Paliativ" se joacă pe scena Teatrului de Stat din Constanța

371

Articole de la același autor

Timp de două zile, vineri, 26 octombrie și sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19.00, constănțenii sunt invitați la spectacolul "Paliativ". Piesa se va juca pe scena Teatrului de Stat din Constanța (TSC). Reprezentanții instituției au declarat că "Paliativ" a deschis ediția din acest an a Festivalului de Teatru Independent, iar textul aparține dramaturgului Radu Popescu.

De altfel, "Paliativ" este primul text al lui Radu Popescu, montat pe scena unui teatru de repertoriu. Prin acest demers, Teatrul de Stat Constanța oferă o șansă tinerilor talentați din sistemul independent de a se confirma pe o scenă profesionistă. De precizat că spectacolul nu este recomandat minorilor sub 16 ani.

"Spectacolul spune povestea unui sistem profund corupt, în care medicii, asistentele și pacienții își întrepătrund dramele, frustrările, viețile. O poveste autentică, dureroasă, dar cu accente comice pe alocuri, exact ca în viață, de altfel. Dramaturgul Radu Popescu înfățișează o lume care pendulează între umanitate și dezumanizare", au precizat reprezentanții TSC.

Regia este semnată de Cristian Gheorghe, iar scenografia, de Lăcrămioara Dumitrașcu. Din distribuție fac parte: Adrian Dumitrescu, Alina Manțu, Cosmina Soare, Andrei Cantaragiu, Edi Văcariu, Cosmin Mihale, Ana-Maria Ștefan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele este,  din nou, "orb"
Pagina a fost generata in 0.4133 secunde