"Ouă Congelate", o nouă premieră la Constanța

212

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, constănțenii sunt invitați la o comedie, în premieră la Constanța, show ce surprinde intimitatea casnică a trei femei aflate într-un avion.

"Ouă Congelate", căci așa se numește spectacolul, va avea loc joi, 26 octombrie, începând cu ora 21.00, la Harlequin Mamaia. Piesa le aduce în prim plan pe cele trei protagoniste ale premierei, care, întâmplător, circulă toate cu avionul, de la Barcelona spre București și, culmea coincidenței, pe toate le cheamă Maria.

Numele, Spania, singurătatea, despărțirile, copiii, dorul de România, soarele le fac pe două dintre ele să devină prietene intime înainte de decolarea avionului.

Acțiunea se întâmplă rapid, ele realizează că sunt suflete pereche și formează o coaliție împotriva celei de-a treia, o studentă la antropologie, cât și împotriva însoțitorului de bord pe care amândouă "l-ar lua acasă".

Așadar, femeile sunt trei românce contemporane, pierdute undeva în aer, care luptă pentru copiii lor nefăcuți și care au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul dacă se poate.

Acest lucru l-ar face, "pentru că orice femeie trebuie să aibă un copil și, cel mai indicat, în eprubetă, dacă bărbații sunt porci și s-a ajuns la această concluzie de mai multă vreme".

Din distribuție fac parte: Ana Odagiu, Maria Radu, Adriana Titieni și Nicu Banea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Magia circului",  din nou la teatru
Pagina a fost generata in 2.1943 secunde