Organizatorii anunță surprize la Festivalul Antic Tomis

227
1

Articole de la același autor

Ediția a patra a Festivalului Antic Tomis își va deschide porțile astăzi, 28 august. La ora 9, în Parcul Tăbăcăriei, se va amenaja tabăra antică, iar de la ora 12 vor fi organizate atelierele de reconstituire istorică, vor avea loc demonstrații tactice și antrenamente militare cu public. Între orele 15-16, micuții vor putea urmări teatru de păpuși cu temă antică. Seara, la ora 19, vor începe demonstrațiile militare. 


Și în Centrul vechi al orașului Constanța, la ora 17, vor fi organizate parade militare și civile pe traseul Parcul Arheologic, intrarea de pe B-dul Ferdinand - Prefectură - Statuia Lupoaică - Piața Ovidiu. La ora 18 se va face retragerea spre tabăra festivalului (Parcul Tăbăcărie). 


Organizatorii au anunțat că festivalul se va derula și în zilele de 29 și 30 august, iar la eveniment sunt așteptați atât constănțenii, cât și turiștii.


Comentează știrea

Familia Martin
28 august 2015
Rugaminte

Va rugam sa initiati o campanie prin care aceasta muiere divortata de 3 ori si cu tot atatia copii , Corina Martin , sa poata fi ajutata si tratata de boala psihica de care sufera si care afecteaza viata turistilor si a celor care muncesc in Mamaia !

Articole pe aceeași temă

Duminică, 31 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Se încheie Festivalul Antic Tomis
Pagina a fost generata in 0.5776 secunde