"Opriți jertfele aduse satanei!"

963

Articole de la același autor

Credincioși catolici și ortodocși constănțeni au venit să se roage la Icoana Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe, consacrată ca Protectoarea pruncilor nenăscuți și care s-a aflat timp de două zile la Parohia romano-catolică Padre Pio din Constanța.

Copie fidelă în mărime naturală a originalului care se află în Mexic și despre care se spune că nu ar fi pictată de mână ome-nească, icoana are o istorie aparte despre care ne-a povestit părintele paroh Petre Balint. Icoana a apărut pe mantaua unui țăran căruia i s-a arătat Fecioara și care i-a cerut să con-struiască o capelă de în-chinăciune. "Păstrată în sanctuarul de la Guadalupe, din Ciudad de Mexico, icoa-na adună zeci de milioane de mexicani pe 12 decembrie când este sărbătorită. În urma studiului realizat de cercetători s-a descoperit că într-adevăr nu este făcută de mâna cuiva. Ea este o proiecție din afară pe un material care s-a păstrat intact din 1531. Ochii Sfintei Fecioare Maria spui că sunt naturali, pentru că în momentul în care apropii o lumină ei se contractă, iar când lumina se depărtează ei se dilată. Ca și cum ar fi ochii unei persoane vii.

Eu am făcut apel să vină să se roage mai ales familiile tinere, pentru că lor le este adresat în mod deosebit acest mesaj, dar și tinerii care se pregătesc pentru căsătorie".

Același interlocutor ne-a povestit că, în 1990, Fecioara a apărut din nou la Guada-lupe și a spus că așa cum în anul 1531 se ajunsese la 15.000 de botezuri într-o zi, își dorește ca și în zilele noastre, în orașele unde va ajunge icoana, să înceteze flagelul avorturilor și să se oprească jertfele aduse satanei.

De asemenea, Părintele Ioan Chișărău, președintele Asociației Darul Vieții care ființează la Timișoara, le-a vorbit creștinilor constănțeni interesați de miracolele icoanei că, practic, în această icoană este Sfânta Fecioară Maria însărcinată.

Astăzi icoana se va afla la Biserica Sf. Anton de Padova din Mihail Kogălniceanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Minunile Cuvioasei Parascheva
Pagina a fost generata in 0.3621 secunde