Oportunitate pentru profesorii care nu intră în… Bac

351
1
Oportunitate pentru profesorii care nu intră în… Bac - oportunitateprofesori-1439395843.jpg

Articole de la același autor

ESERO România organizează, în perioada 31 august - 3 septembrie, un curs gratuit de inițiere în activități și tehnologii spațiale, la Marisel, județul Cluj, în locația Școlii de Vară "Generația Următoare" și care se adresează profesorilor de matematică sau fizică din învățământul gimnazial sau liceal.

Celor 20 de profesori eligibili li se asigură gratuit școlarizare, cazare în cameră dublă și masă pentru trei zile, precum și transport dus-întors Cluj - Marisel cu autocar organizat. În sarcina participantului rămâne doar transportul din localitatea de domiciliu până la Cluj și înapoi.

Pentru a fi eligibili, profesorii doritori vor trebui să demonstreze competența precum și interesul de a disemina cunoștințele și experiența dobândite în cadrul cursului către alți profesori de liceu sau gimnaziu și către un număr cât mai mare de elevi, în cadrul unor "cercuri pedagogice" (ale profesorilor), grupuri de excelență (ale elevilor) sau alte organisme similare, pentru a atrage cât mai mulți elevi către științe și tehnologii spațiale.

Profesorii care doresc să candideze vor trimite completat formularul atașat la adresa de email [email protected], până la data de 18 august 2015. 

Comentează știrea

profesor
13 august 2015
Da ?!

Si care este "formularul atasat" ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde