€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Oportunitate de formare pentru profesori. Curs internațional la CCD

Ştire online publicată Joi, 11 Iulie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Casa Corpului Didactic Constanța a dat startul cursului de dezvoltare personală și profesională „La theorie du Choix” („Teoria alegerii”), ce se desfășoară la Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța și la care participă 40 de cadre didactice din județ.

Lector al acestui program de formare internațional este Francine Belair, din Quebec, Canada, persoana resursă, consultantul, formatoarea solicitată de instituții publice și diverse organizații interesate să utilizeze „La theorie du Choix”. În mediul școlar este foarte bine cunoscută, atât în Canada, cât și în Europa, prin numeroasele titluri de carte cu adresabilitate directă educației și prin cursurile sau conferințele susținute pentru cadrele didactice.

„Nimeni nu a murit de o supradoză de trebuințe prea bine împlinite”, spune Francine Belair. Pornind de la această idee, cursul pe care Casa Corpului Didactic îl pune la dispoziția celor care educă prezintă cadrul teoretic și, mai ales, dă instrumente pentru activitatea didactică celor interesați. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7652 secunde