"Omul Păianjen" vă invită la film la cinematografele din Vivo și City Park Mall

209

Articole de la același autor

V-ați săturat de plajă și vreți să vă relaxați cu un film bun? Aveți de ales între mai multe titluri, care mai de care mai interesante. Peliculele pot fi vizionate la cinematografele din Vivo și City Park Mall. 


O sugestie este "Omul păianjen: Departe de casă", când Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care, după evenimentele din "Avengers: Endgame" trebuie să intervină pentru a se opune noilor amenințări puse în fața lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. 


Filmul extinde universul Spider-Man, scoțându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanță școlară, dar care se transformă în cea mai mare provocare și aventură epică de până acum. Aici, Nick Fury, fostul șef al SHIELD, îi spune lui Peter că Spider-Man va trebui să facă față unei noi provocări, aceea a creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa și focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului, după șocul creat de evenimentele din "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame". 


La un moment dat, Peter îl întâlnește pe Quentin Beck, un super-erou, cunoscut și ca Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă Pământului și care e hotărât să pună capăt asaltului acestor creaturi ale elementelor fundamentale.
Departe de casă, Peter trebuie să-și protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălțimea unei provocări căreia numai el îi poate face față și să se împace cu destinul său de Spider-Man.


"Și soarele e o stea" este filmul în care Natasha crede în știință și fapte, nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Ea nu este genul de fată care întâlnește un tip drăguț pe o stradă aglomerată a New York-ului și se îndrăgostește, nu când familia ei este la 12 ore distanță de deportare.


La rândul său, Daniel a fost mereu un fiu bun, genul de elev care se ridică la nivelul așteptărilor părinților. Desigur, n-a fost niciodată un poet sau un visător, dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viața le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus față în față. Viitorul o poate lua într-un milion de direcții. Care va fi aceea?


Pentru iubitorii filmelor horror, "Annabelle 3" este cea mai bună opțiune. Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiștii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Din păcate, într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de zece ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.


Sinistra păpușă din universul "Trăind printre Demoni", malefica Annabelle, revine cu cel de-al treilea film din serie, luna aceasta, în premieră pe marile ecrane. Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor "Annabelle", "It" și "The Nun: Misterul de Mănăstire", horror-ul "Annabelle 3" reprezintă filmul său de debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran ("Aquaman") și James Wan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8128 secunde