€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Olimpicii Liceului Internațional. Daniel Ababei - elev de nota 10 la Bacalaureat

Ştire online publicată Miercuri, 10 Iulie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Daniel Ababei, olimpic național, absolvent al Liceului Teoretic Internațional de Informatică Constanța, a obținut la examenul de Bacalaureat nota maximă la fiecare probă susținută.

„Daniel este elev de 10 la Bac! A obținut rezultate remarcabile și în timpul liceului, testându-și limitele prin participarea la diferite concursuri naționale și internaționale, la Olimpiada de Informatică, calificându-se și la etapa națională. De-a lungul anilor, a obținut numeroase premii naționale și internaționale și medalii, succese pe care le pune pe seama muncii și a pasiunii sale.

Rezultatele obținute îi dau încredere pentru următoarea etapă din viața lui, și anume, viața de studenție. El își dorește să se dezvolte profesional și personal continuând să studieze ceea ce îi place în cadrul Universității Imperial College London, la secția Securitate Cibernetică.

Daniel, suntem mândri de tine și ești un exemplu demn de urmat! Îți dorim să fii omul cel mai bun în domeniul ales și curaj pentru îndeplinirea visului tău!”, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic Internațional de Informatică Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7995 secunde