Olimpiade decalate în week-end

409
2
Olimpiade decalate în week-end - olimpiadedecalate-1487610864.jpg

Articole de la același autor

Etapa județeană a Olimpiadei de fizică va începe, în data de 25 februarie, la ora 9, în loc de ora 10. Prin modificarea orei de începere a competiției, se oferă elevilor posibilitatea participării la competiții care au fost programate ulterior în aceeași zi.

Astfel, intrarea elevilor în sală se face până la ora 8.30, proba de concurs începe la ora 9.

Profesorii asistenți se vor prezenta la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța în data de 25 februarie, ora 7.30, iar profesorii evaluatori în aceeași dată la ora 13.

Cel mai probabil decalajul se datorează etapei locale a Olimpiadei de limba și literatura română, care are loc tot sâmbătă, 25 februarie, dar începând cu ora 13.30, în 15 unități școlare din județul Constanța.

Acestea sunt: Școlile gimnaziale nr. 23 "C. Brâncoveanu", nr. 17 "Ion Minulescu", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (nivel gimnazial), Liceul Teoretic "G. Călinescu" (nivel liceal), Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Școlile gimnaziale nr. 1 "G. Enescu" Năvodari și Eforie Nord, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Școlile gimnaziale "Lucian Grigorescu" Medgidia, nr. 4 "Mircea Eliade" Cernavodă, Liceul Teoretic Negru Vodă, Liceul "Regele Carol I" Ostrov, Școlile gimnaziale "C. Brâncuși" Medgidia, nr. 1 Valu lui Traian. 

Comentează știrea

profesor
22 februarie 2017
olimpiade

Deci, se poate sa se ia in calcul si dorinta elevilor de a participa la doua olimpiade, care din diferite motive sunt programate in aceeasi zi. Sunt elevi care se pregatesc intens (nu doar din programa scolara) la mai multe materii, pe care le indragesc si care reprezinta practic domeniile in care doresc sa se specializeze in viitor. In data de 04 martie2017, insa, olimpiada de chimie este programata la aceeasi ora cu cea de geografie. Ambele materii sunt foarte atractive pentru elevii interesati de stiinte. Oare nu s-ar putea face aceeasi decalare a orelor celor doua olimpiade? Eu, ca si cadru didactic, consider ca se poate, dar sa fie si dorinta si intelegere din partea celor care pot face ca lucrurile sa fie pentru si in beneficiul elevilor.

Elev
22 februarie 2017
Olimpiade decalate

Corect, dle/dna profesor! Posibilitatea exista, numai a fie vointa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6651 secunde