Olimpiada naționale a studenților economiști

313
O serie de manifestări de mare importanță pentru viața academică și economică, în plan național și regional vor avea loc în perioada 12-14 mai, la Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.
Olimpiada Națională a Studenților Economiști, Secțiunea Finanțe și instituții financiare este una dintre acestea, organizată o dată la doi ani, în diverse centre universitare din România, sub egida Asociației Facultăților de Economie din România (AFER). Reunește peste 90 de studenți și cadre didactice din 21 centre universitare, participanții urmând să prezinte lucrările pe trei subsecțiuni: Instituții și piețe financiare, finanțe cantitative și Finanțe publice și private, asigurări, ambele pentru ciclul de licență, și Finanțe și instituții financiare, pentru ciclul de masterat.
Cea de-a doua manifestare, Proiectul "BNR - zilele deschise pentru studenți", este organizată în colaborare cu Banca Națională a României.
Deschiderea oficială a evenimentelor organizate de Facultatea de Științe Economice va avea loc vineri, 13 mai, începând cu ora 11, în Aula Magna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cazinoul pare că se dărâmă!"
Pagina a fost generata in 1.6543 secunde