Olimpiada de Coregrafie și Artă Teatrală își desemnează, sâmbătă, câștigătorii

2367
Olimpiada de Coregrafie și Artă Teatrală își desemnează, sâmbătă, câștigătorii - 413787bab7c3dcbc276cd40a4ce5b02d.jpg

Articole de la același autor

Emoții mari pentru micii artiști participanți la Olimpiada Națională de Coregrafie, găzduită, anul acesta, de Constanța, competiție care reunește 133 de elevi.
Probele de dans clasic au avut loc vineri la Casa de Cultură, unde am putut vedea elevi dansând încrezători, deși emoționați, pe variații din balete clasice.
La această secțiune, Constanța este reprezentată de Andreea Soporan, clasa a VII-a, pregătită de prof. Lisa Seceleanu, Marius Burlacu, clasa a VIII-a, Adina Manda și Luiza Brânzea, clasa a X-a, coordonați de prof. Carmen Chilea și Andrei Iliescu, clasa a VIII-a, îndrumat de prof. Mihail Motovilov.
Din Comisia Națională de Coordonare a Olimpiadei de Coregrafie fac parte dr. Doina Păuleanu (președinte), prof. Dorina Ivanciu (președinte executiv), conf. dr. Sergiu Anghel, maestru coregraf Francis Valkay, Elizabeth Pândichi Lux (membri) și prof. Carmen Chilea (secretar).
Sâmbătă, de la ora 9:30, la Casa de Cultură, vor avea loc probele de dans modern pentru clasele a XI-a și a XII-a, în cadrul cărora vor evolua și două eleve constănțene: Cezara Blioju, clasa a XI-a și Lorena Băcioiu, clasa a XII-a, coordonate de prof. Carmen Chilea și prof. Roxana Oprea.
Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi participanți la Olimpiada de Coregrafie, dar și la cea de Artă Teatrală, va avea loc tot sâmbătă, la Casa de Cultură, ora 17.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Martie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Blocați… în dormitor"
Pagina a fost generata in 0.5098 secunde