Olga Tudorache joacă săptămâna viitoare la Casa de Cultură, în "Portretul Doamnei T."

376
Olga Tudorache joacă săptămâna viitoare la Casa de Cultură, în

Articole recomandate

Pe 25 ianuarie, Olga Tudorache va juca la Casa de Cultură Constanța în spectacolul "Portretul Doamnei T.", alături de Lucian Nuță. Regia este semnată de Liana Ceterchi și scenografia de Sanda Mitache, iar piesa îi aparține Anei Maria Bamberger.
La 81 de ani, Olga Tudorache este neobosită pe scenă, după zeci de roluri în teatru și în film. Și-a transmis cunoștințele mai departe studenților de la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale", unde a predat până la pensionare, în 1997.
Se bucură de zeci de distincții, dintre care amintim: Diploma de onoare pentru spectacolul "Regina Mamă", din cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană de la Brașov, 1997, Ordinul Național "Steaua României" în grad de Mare Ofițer acordat de Președintele României, în 2000, Premiul Criticii pentru Cea mai bună actriță a anului 1997, acordat de secția română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, Premiul de Excelență din partea Centrului Național al Cinematografiei, în 2002 și Trofeul Festivalului Național de Teatru "I.L.Caragiale" din 2004.
Spectacolul va începe la ora 19, prețurile biletelor fiind de 40 și 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Eminescu - Luceafăr, eu - o mică stea"
Pagina a fost generata in 2.0637 secunde