Oferte de muncă în Germania pentru studenți

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Studenții români pot lucra pe timpul vacanței de vară în Germania. În acest sens, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă facilitează, prin rețeaua Eures, obținerea de contracte de muncă pentru ei, în această țară. Oferta este valabilă numai pentru perioada vacanței de vară (două luni), fiind disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.


Pentru aceste locuri de muncă se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o instituție de învățământ de stat sau particulară acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța. Doritorii trebuie să aibă asupra lor un dosar cu următoarele documente: copie act de identitate; fișă de solicitare completată în două exemplare la calculator; adeverință de la facultate în care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează studentul; adeverință de la facultate; trei fotografii tip pașaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).

Data limită pentru depunerea dosarelor este 14 februarie 2019. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8201 secunde