Oferta de spectacole a week-end-ului în teatrele constănțene

210
Oferta de spectacole a week-end-ului în teatrele constănțene - fondofertadespectacole-1481288389.jpg

Articole de la același autor

Va să zică alegerile ne-au confiscat… spectacolele. Întrucât la Teatrul de Stat va exista o secție de votare, această instituție nu va oferi reprezentații constănțenilor în acest week-end. În schimb, pregătește o nouă premieră pentru săptămâna viitoare.

"Bătrâna și hoțul" ne va oferi sâmbătă, 17 decembrie, la Teatrul de Stat, șansa de a ne bucura din nou de marea actriță a scenei constănțene, recent răsplătită cu titlul de Cetățean de onoare al orașului - Ileana Ploscaru, care va fi "secondată" de discipolul său Dan Cojocaru.

v v v

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" încheie săptămâna aniversară, dedicată celor 60 de ani de la înființarea sa, cu două spectacole la sediu, dar și două spectacole în Orășelul Copiilor.

Așadar, sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17, micii spectatori vor putea vedea, pe scena improvizată în Parcul Tăbăcărie, spectacolul interactiv "Anotimpuri cu povești". Pe aceeași scenă, dar duminică, 11 decembrie, de la ora 18, cei prezenți pe tărâmul magic vor putea asista la povestea "Capra cu trei iezi".

La sediu, aceeași neobosiți actori vor "striga" duminică, 11 decembrie, de la orele 11 și 12.30… "Iată vin colindători", un spectacol special pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Și în care Omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă colindători și la căsuța celor doi harnici și simpatici bunici de la marginea satului. E zăpadă multă, dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde copiii. Toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii.

Și "Iată vin colindători" cu plugușor, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu Bună seara. Răsună tot satul de glăscioarele lor și le umple inima de bucurie bunicilor, dar și jucăușului cățel pe care-l cheamă… Cățel. Într-o atmosferă rustică de sărbătoare, cu miros de cozonac, toate colindele copiilor dăruiesc bunicilor, dar și spectatorilor, o emoție unică, binefăcătoare și caldă.

v v v

Dacă din agenda celei de-a 42-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului a lipsit, "Văduva veselă" își dă întâlnire cu melomanii constănțeni sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.30. Soliști: Stela Sîrbu, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Smaranda Dră-ghici, Mihai Irimia (Brașov), Marius Eftimie, Iulian Bratu, Adrian Bădilă, Daiana Gavrilescu, Laurențiu Severin, Andrei Băican, Ionela Duma (debut). Dirijor - Adrian Stanache.

Prețul biletelor este de 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Maraton de spectacole pentru cei mici
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Pagina a fost generata in 1.9589 secunde