Ofertă de nerefuzat! Preț special pentru doamne, la concertul Richard Clayderman

786
Ofertă de nerefuzat! Preț special pentru doamne, la concertul Richard Clayderman - jos-1520358697.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Casa de Cultură Constanța le oferă doam-nelor posibilitatea de a-și face un cadou muzical, punând în vânzare 30 de bilete la concertul Richard Clayderman, la un preț special. Astfel, ele pot cumpăra un bilet, oriunde în sală, cu 250 de lei, față de 350 de lei prețul inițial. Biletele se găsesc la sediul Casei de Cultură Constanța, dar și online, pe vândbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, entertix.ro. Concertul special va avea loc pe 9 Martie, începând cu ora 20.


Richard Clyderman este înscris în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor. Prezența distinsului muzician pe ma-rile scene ale lumii și adulația pentru romantism și emoții l-au transformat într-un fenomen artistic de mare amploare. Fanii Clayderman se regăsesc în toate colțurile lumii și acoperă majoritatea


categoriilor de vârstă. Fiecare concert marca Richard Clayderman este încărcat cu vibrația iubirii, într-un ecou de romantism și sensibilitate. Alături de el, va evolua și Camerata Regală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0394 secunde