Obiceiurile și portul dacilor, la Corbu

401
1
Obiceiurile și portul dacilor, la Corbu - obiceiurile-1435503122.jpg

Articole de la același autor

Centrul Cultural Corbu, în parteneriat cu Asociația România Dacia Casa Noastră - Danais (RDCN) și Complexul Turistic "La Casa Veche" - Plaja Corbu, a prezentat, week-end-ul trecut, obiceiurile, portul și ocu-pațiile dacilor, într-o reprezentație oferită de echipa Danais, în cadrul Festivalului Antic "Dacia - Casa Noastră". 


Alături de echipa Danais, cu ștate vechi în organizarea de astfel de evenimente, cu recunoaștere UNESCO și cu experiența a patru ani de reconstituiri istorice în țară și străinătate, turiștii, dar și localnicii au avut posibilitatea de a cunoaște și recrea momente din istorie. 


Din programul festivalului, desfășurat la Complexul Turistic "La Casa Veche" - Plaja Corbu, amintim atelierele interactive cu publicul, demonstrațiile militare - dacii și romanii cu participarea publicului, atelierele interactive - tir cu arcul, lupte cu arme de lemn, luptele între gladiatori.


Comentează știrea

Mishu
29 iunie 2015
Ce tampenie...

Uitati-va la tampitii astia... Nu au gasit un alt mod de manifestare decat sa mimeze ca se lupta... Cand plm au luptat gladiatori la Corbu ?!? Poate doar la... birtul din sat...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Festivalul Tinereții", la Mangalia
Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță începută  pe patul de spital
Pagina a fost generata in 0.5023 secunde