Oaspeți din șase țări, în vizită la Școala nr. 29 "Mihai Viteazul"

703
1
Oaspeți din șase țări, în vizită  la Școala nr. 29

Articole de la același autor

Până vineri, 6 iunie, în Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" se află în vizită elevi și profesori din cele șase școli partenere din Polonia, Turcia, Spania, Grecia, Portugalia și Italia din cadrul proiectului Comenius "Ochii de copii, inimi de copii" (2013-2015), care se derulează cu sprijinul financiar al Programului Sectorial Comenius al Programului "Învățare pe Tot Parcursul Vieții".

În primele zile de ședere la Constanța, după ce oaspeții au fost întâmpinați cu tradiționala pâine cu sare, apoi au avut loc întâlniri cu autoritățile locale, dar și cu inspectori din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

De un interes deosebit s-a bucurat și expoziția comună a celor șapte parteneri din proiect, intitulată "Ce îmi place/Ce nu-mi place în orașul meu", găzduită de Palatul Copiilor, urmată de o dezbatere cu tema "Școala ideală", dar și de o deplasare în Campusul Universității "Ovidius" Constanța, unde s-a desfășurat Comenius Show în cadrul căruia elevii au prezentat costume naționale în cadrul festivalului "Tradiții renăscute".

În următoarele trei zile ale acestei mobilități, partenerii din proiect vor participa la ateliere de creație: "Ouă încondeiate", "Insigne", "Semene de carte pe etamină"; Comenius Cake: atelier de creație - prăjitura Comenius cu arome internaționale. Mobilitatea se finalizează cu vizitarea principalelor atracții turistice și istorice din Dobrogea: Peștera Sf. Andrei, Fântâna lui Eminescu, Monumentul Triumfal de la Adamclisi - Trophaeum Traiani.

Proiectul "Children’s eyes, children’s hearts/Ochi de copii, inimi de copii" se adresează elevilor din clasele I-VII și este coordonat de prof. înv. primar Mariana Negrilă. 

Comentează știrea

BrandonJoype
11 aprilie

remedies for stye https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ herbal infusion tea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8266 secunde