Oaspeți din Franța, la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu"

301
Oaspeți din Franța, la Liceul Tehnologic

Articole de la același autor

O delegație a Regiunii Occitane din Franța s-a aflat, vineri, în vizită la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța, în cadrul celei de-a treia întâlniri din proiectul de mobilități și schimburi de experiență pentru elevi și profesori derulat în parteneriat cu instituții de învățământ tehnic din Franța. Cu acest prilej, reprezentanții liceului partener au ocazia să cunoască și condițiile în care se vor desfășura cele trei săptămâni de practică pentru elevii din Franța. 


Activitățile se derulează în cadrul unui proiect mult mai amplu de colaborare între cele două state. În perioada 24 - 31 martie, în România, are loc acțiunea organizată de Ambasada Franței în România, Institutul Francez din România, Ministerul Educației Naționale și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic. 


"Această acțiune urmărește facilitarea și intensificarea schimburilor de idei privind organizarea învățământului profesional dual din Franța și România, de a dezbate asupra modalităților de adaptare a ofertei de formare a unităților de învățământ pentru a răspunde nevoilor actorilor economici și educativi. Ea va oferi cadrul care să permită schimbul de informații și prezentarea de proiecte de cooperare privind formarea profesională duală, astfel încât să conducă la realizarea de noi schimburi de expertiză, precum și la dezvoltarea de proiecte de mobilitate și parteneriate educative între unitățile de învățămant din Franța și din România", explică prof. Camelia Isabela Marcu, reprezentantul Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8386 secunde