O zi în facultatea de Matematică şi Informatică, pentru elevii de liceu din Constanţa

321
O zi în facultatea de Matematică şi Informatică, pentru elevii de liceu din Constanţa - ozi-1622019669.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează joi, 27 mai, de la ora 12.00, seminarul studențesc „O zi în facultatea de Matematică și Informatică”, acesta fiind ultimul eveniment derulat în cadrul proiectului de activități extracuriculare, ediția 2021.
Evenimentul își propune să creeze un mediu propice comunicării între studenții cu experiență din anii terminali, studenții din anul I și elevii din clasele a XI-a și a XII-a, interesați de activitățile derulate în cadrul FMI, de proiectele realizate de către studenți și de oferta educațională a facultății.
Programul Seminarului studențesc este:
• Aplicații ale învățării automate în securitatea cibernetică – Andreea Silai- Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr. Elena Băutu
• Generarea de conținut folosind tehnologia GPT-3 – Prodan George, Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr.  Elena Pelican  
• Sistem de recunoaștere a vorbirii – Odainic Lucian, Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr.  Elena Pelican.
• Aplicație web pentru digitalizarea unei primării – Onur Salim, coord. Lect.univ.dr. Marian Ciucă.
• În prag de absolvire - o retrospectivă a vieții de student în FMI - Adrian Tepșan, Informatică, anul 3 și Antonio Vasile, Informatică în limba engleză, anul 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7599 secunde