"O zi fără catalog" la Valu lui Traian

Marţi, 28 Aprilie 2015, 21:03
524
Școala Gimnazială  "Viceamiral Ioan Murgescu" din Valu lui Traian și-a deschis larg porțile festive și a îmbrăcat haine de sărbătoare, elevii și dascălii lor întorcând împreună cea de-a unsprezecea filă din "cartea de aur" a acestei școli.


Programul manifestărilor a cuprins activități diverse și atrăgătoare, care s-au desfășurat sub genericul "O zi fără catalog". Elevii au participat cu mult entuziasm la concursuri interactive, proiecții multimedia, ateliere de creație, șezătoare literară. Apoi au ieșit cu toții în curtea școlii, unde au cântat, au dansat, au realizat desene pe asfalt și s-au întrecut în cadrul unor jocuri sportiv-distractive.


Participanții au urmărit cu încântare programul artistic, care a început cu "Dansul florilor"- paradă a costumelor realizate din materiale reciclabile și a continuat cu scenete umoristice, momente de dans artistic și dans sportiv, recitare, cântece, dansuri populare dobrogene, prezentate de cei mai talentați copii din școală.


"Acum 11 ani, școala noastră a fost botezată cu numele primei nave românești de război, care la rândul ei, în semn de omagiu, a purtat numele comandantului Marinei Militare, Viceamiralul Ioan Murgescu. Privită azi, școala a dobândit un contur definit prin responsabilitate, eficiență și dinamism", a declarat directorul școlii, prof. Elena Preda. 


Pagina a fost generata in 0.2254 secunde