O seară de bună dispoziție cu Mihai Mărgineanu

192
O seară de bună dispoziție  cu Mihai Mărgineanu - osearadebunadispozitie-1467216840.jpg

Articole de la același autor

Mihai Mărgineanu și Haimanalele vin la Constanța, astă-seară, de la ora 21, cu un nou episod muzical, care va încărca bateriile constănțenilor, într-un concert de excepție pe scena Harlequin Mamaia, pentru o seară de bună dispoziție și muzică de calitate.

În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre, precum "Paraschivo", "Melci, scoici, raci, craci" sau "M-am dus să tai un copac" și îi va înveseli pe cei prezenți cu povestiri amuzante, dar și cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: "Mă iubește femeile", "Gore Din Chitila", "Foaie Verde, Foaie Fraga", "Jana era Croitoreasă" sau "Aviația dă senzația".

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mărgineanu întotdeauna a avut grijă să capteze publicul și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în stilul său caracteristic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Sâmbătă, 28 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Mircea Vintilă
Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert "Zdob și Zdub", în Club Doors
Pagina a fost generata in 0.5016 secunde