O șansă nesperată pentru elevii de la țară

202
1
O șansă nesperată pentru elevii de la țară - osansanesperata-1438271597.jpg

Articole de la același autor

Două importante fundații din România - Principesa Margareta și Vodafone - doresc să selecteze proiecte care să asigure un viitor mai bun și o educație adecvată pentru elevii proveniți din mediul rural și urban.

Proiectul "Fondul special pentru copii" demarează prin inițierea unei runde de finanțare în 14 județe, printre care și Constanța, prin care ONG-urile locale mici din comunități cu până la 30.000 de locuitori pot aplica pentru a obține finanțări de până la 2.000 de euro pe proiect.

În plus, prin acest proiect, Fundația principesa Margareta a României oferă sprijin și suport financiar în valoare de 30.000 euro pentru 100 de copii și tineri aflați în dificultate.

Proiectele depuse trebuie să conțină o componentă puternică de implicare a comunității și să faciliteze copiilor din comunitate accesul la educație prin activități educaționale de tip școală după școală.

La sfârșitul lunii august, vor fi anunțate proiectele care vor primi finanțare, suma investită ridicându-se la 653.645 euro. 

Comentează știrea

Roxana
5 august 2015
Oferta de lucru!

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6023 secunde