O șansă deosebită pentru studenții la Matematică

304
O șansă deosebită pentru studenții la Matematică - osansa-1461343292.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța are un parteneriat semnat cu firma constănțeană F5IT încă de acum doi ani. 


În cadrul evenimentului "Open Days", zilele trecute, studenții din anii terminali au făcut o vizită la această firmă, care le oferă posibilitatea de angajare rapidă și pe perioada masteratului, dar și din cadrul masteratelor de informatică.


"S-au dezvoltat foarte rapid, doar cu absolvenți de-ai noștri. De la trei angajați au ajuns acum la 40 și am semnat un nou parteneriat cu finanțare europeană. Dar acum toate se desfășoară după regulile pieței, adică ei doresc anumite tehnologii, le prezintă din timp studenților ca să știe ce să pregătească pentru viitoare interviuri sau eventuale joburi. În Constanța este una dintre firmele care oferă soluții software la un standard ridicat, dar pentru extern. Ceea ce este foarte bine, dacă ar fi rămas în economie la noi soluțiile, ar fi fost și mai bine", a declarat prof. univ. dr. Alexandru Bobe, decanul Facultății de Matematică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde