O nouă recunoaștere pentru Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu"

369
O nouă recunoaștere pentru Colegiul Național Pedagogic

Articole recomandate

La acest moment, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța este singura instituție de învățământ din județul Constanța care deține certificatul de Școală eTwinning. Distincția a fost primită în urmă cu câteva zile, în cadrul Conferinței Naționale eTwinning, organizată de Institutul de Științe ale Educației și Centrul Național eTwinning, în București, acolo unde a avut loc ceremonia de acordare a certificatelor - Școală eTwinning. Distincția a fost primită de 1.275 de școli din diverse țări europene, dintre care 63 de școli din România.

Certificatele de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere a efortului depus de școală în vederea dezvoltării instituționale prin proiecte în parteneriat.

Potrivit directorului instituției de învățământ, Anamaria Ciobotaru, școlile eTwinning au o vizibilitate sporită la nivel european și formează o rețea europeană de școli eTwinning de elită. De asemenea, aceste școli sunt recunoscute ca modele în domeniul practicilor digitale, abordării creative a demersului educațional, promovării dezvoltării profesionale a cadrelor didactice și a strategiilor de învățare prin cooperare.

"Colegiul nostru a fost înscris pe platforma eTwinning din anul 2010.

De-a lungul celor opt ani, profesorii și elevii noștri au derulat proiecte valoroase, fiind recompensați cu certificate de calitate națională și europenă, primind, de asemenea, numeroase premii. Unul dintre aceste premii a fost acordat pentru proiectul eTwinning «@ctive @nd Digita@l Citizenship Dimensions», coordonat de profesorul Cristina Gâlă", a declarat directorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3118 secunde