O nouă premieră la Teatrul de Stat Constanța

117

Articole de la același autor



Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19.00, sala Teatrului de Stat Constanța  se va redeschide, pentru prima dată după jumătate de an, pentru premiera spectacolului "Doi tineri din Verona" de William Shakespeare, traducere de Lucia Verona, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Premiera deschide stagiunea teatrală 2020 – 2021. O a doua reprezentație este programată duminică, 6 septembrie, la aceeași oră.


Reamintim că, în ciuda condițiilor vitrege provocate de pandemia de Corona virus, stagiunea 2019 – 2020 a fost prolifică, cinci spectacole noi fiind prezentate publicului:  "Memoria apei" de Shelagh Stephenson, în regia lui Vladimir Anton, "Lasă-mă să intru" de John Ajvide Lindqvist, în regia lui Vlad Cristache, "Jocuri în curtea din spate" de Edna Mazya, în regia Dianei Mititelu, "Tartuffe sau impostorul" de Molière, în regia lui Horia Suru și "Meciul de comedie", spectacol de improvizație teatrală în regia lui Dragoș Muscalu. 


Montarea de la Constanța a fost realizată cu decorul Andreei Săndulescu, costumele Alexandrei Mâzgăreanu, lighting design-ul gândit de Daniel Klinger, muzica lui Alexandru Suciu și mișcarea scenică sub îndrumarea coregrafei Baczó Tünde.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7379 secunde