O nouă premieră la Teatrul de Stat Constanța

146
O nouă premieră la Teatrul de Stat Constanța - teatruldestat1-1594211708.jpg

Articole de la același autor



Teatrul de Stat Constanța (TSC) prezintă, săptămâna aceasta, cea de-a patra premieră a acestei stagiuni și a doua a anului 2020, "Meciul de comedie", un spectacol interactiv de improvizație. 


Primele reprezentații cu publicul vor avea loc în Parcul Arheologic, în fața Primăriei, vineri, 10 iulie, de la ora 21.30, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.30, și duminică, 12 iulie, de la ora 20.30. Spectacolul de improvizație are ca principală caracteristică lipsa oricărui scenariu și chiar și a regiei. Totul, text, mișcare scenică, lumini, muzică se creează pe loc, în fața spectatorilor. Formatul este unul competițional, actorii fiind împărțiți în două echipe care se înfruntă într-o serie de probe, iar spectatorii au un rol foarte important, ei stabilind și temele de improvizație precum și echipa câștigătoare a fiecărei probe.


Actorii-improvizatori care se vor întrece în acest spectacol sunt Florin Aioane, Remus Archip, Andrei Bibire, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Vlad Lință, Ecaterina Lupu, Cătălina Mihai, Ștefan Mihai, Mirela Pană, Florina Stănculeț iar muzica ce va acompania "competiția" va fi improvizată de tânărul și talentatul Mădălin Nicolae Mușat, absolvent al Colegiului Național de Arte "Regina Maria".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3889 secunde