O nouă expoziție de artă vizuală la Galeriile „Virgil Coman”

Joi, 26 Noiembrie 2020
969
Ieri, a debutat la Constanţa, expoziția de artă vizuală online „Miracolul Dunării” semnată de artistul Anișoara Ivanov, ale cărei lucrări pot fi admirate pe simezele virtuale ale Galeriei de Artă „Virgil Coman”.

Autoarea este doctor inginer și profesor de fizică la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea, dar pictura este pasiunea care îi oferă culoare și încredere în viața cotidiană și dese momente de introspecție.

„Încă de mică am cochetat cu tradițiile și cultura iar în prezent sunt elevă la Școala Populară de Artă din Tulcea la clasa maestrului Gheorghe Neață. Am descoperit în încercările mele plastice natura pe care o prezint într-o colecție de imagini în care precizia liniilor, redarea detaliilor este sensibilizată prin culoare. Subiectul preferat este peisajul dunărean. Este multă pace și sensibilitate în nevoia mea de claritate și de puritate. Întreaga colecție prezentă în Galeria de Artă «Virgil Coman» privește natura așa cum este ea, iar grandoarea peisajului vine din lumina blândă a tablourilor”, a precizat artista. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde