O nouă ediție a Festivalului "Dan Spătaru", la Medgidia

243
O nouă ediție a Festivalului

Articole recomandate

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "Dan Spătaru" a ajuns la a XI-a ediție și se desfășoară, în acest week-end, la Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu". 


Organizat de Consiliul Local Medgidia și Primăria Municipiului Medgidia, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu", festivalul reunește an de an voci extraordinare din toate colțurile lumii. 


La ediția de anul acesta, vor participa 23 de concurenți, din România, Bulgaria, Italia, Republica Moldova, Federația Rusă, Maldive, Turcia, Ucraina și Vietnam. 


Pe perioada primelor două seri, va avea loc concursul de interpretare, pe durata căruia fiecare dintre concurenți va interpreta câte o melodie din repertoriul național al țării reprezentante și, bine-înțeles, o piesă din repertoriul lui Dan Spătaru. Concurenții vor cânta live atât în concurs, cât și la Gala Laureaților acompaniați de Ionel Tudor Band. 


Ultima seară a festivalului va debuta cu Gala Laureaților, în care concurenții vor primi premiile și marele trofeu. 


Pe lângă concurs, spectatorii vor avea parte de câte două momente artistice în fiecare seară. Astfel, vineri, vor susține câte un recital Pompilia Stoian, Pasha Parfeni și Costel Lăzăroiu, sâmbătă seara, Sanda Ladoși și Adrian Daminescu, iar duminică, Gala Laureaților se încheie cu recitalul artistei Lora. 


Și anul acesta, din juriu vor face parte personalități ale muzicii ușoare românești și internaționale. Marele premiu este 6.000 lei, premiul I - 4.000 lei, premiul II - 3.000 lei, premiul III - 2.000 lei și alte premii speciale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa în Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.403 secunde