Pentru a doua oară, la Constanța

"O noapte furtunoasă" cu Gyuri Pascu, Maia Morgenstern și Monica Anghel

2019
Din seria "dacă nu ați apucat bilete" la prima reprezentație, la Constanța revine spectacolul "O noapte furtunoasă", varianta Catedrei UNESCO din cadrul Institutului de Teatru și Film. O ploaie de vedete atrage cu siguranță lumea în sală -Maia Morgenstern, Monica Anghel, Ioan Gyuri Pascu, George Ivașcu, Mircea Rusu, Doru Ana și Ioana Calotă.
Dacă nu v-o puteți imagina pe Morgenstern în chiloței roz pe scenă, într-o variantă cu hip hop cântată de Pascu, a lui Caragiale, e o nouă șansă.
Să vă avertizăm: este o viziune cu totul nouă asupra textului clasic al lui I.L. Caragiale. La aproape 130 de ani de la premiera absolută a piesei, acțiunea este plasată în primii ani ai instaurării comunismului în România, iar personajele sunt rupte din cotidianul nostru. Spectacolul este savuros, iar prestația actorilor, una cu totul deosebită.
Spectacolul va avea loc pe data de 7 aprilie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.
Dar până atunci, în aceeași locație, revin Florin Piersic și Emilia Popescu cu piesa "Străini în noapte", pe data de 12 martie. Spectacol tot din seria "dacă nu ați mai apucat bilete" la celelalte reprezentații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8231 secunde