€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

O femeie a aruncat la gunoi 9000 de euro. Concubinul ei a alertat Poliția

Ştire online publicată Marţi, 17 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie a aruncat la gunoi probabil cea mai valoroasă haină pe care o avea în casă. Este vorba despre o haină a concubinului său, în buzunarele căreia se aflau 9.000 de euro. 


Un bărbat din Bocșa a avut un șoc în momentul în care a aflat că femeia cu care trăiește i-a aruncat miercuri la gunoi o haină în care se aflau 9.000 de euro. A anunțat Poliția, iar oamenii legii au început investigațiile. Iar omul a avut un noroc incredibil.

"Polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Bocșa, care în data de 12 octombrie, în timp ce selecta gunoiul în incinta haldinei, ar fi găsit haina din care a luat banii", informează polițiștii cărășeni.

Bărbatul din Bocșa și-a recuperat astfel toți banii, iar femeia de 35 de ani este cercetată pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit, scrie expressdebanat.ro.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor că, în situația în care găsesc bunuri care nu le aparțin, au obligația legală de a le preda proprietarului ori, dacă nu se cunoaște proprietarul, să le predea autorităților, în termen de 10 zile. Fapta constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7321 secunde