O echipă a Liceului "Gheorghe Duca", în vizită în Cipru

301
O echipă a Liceului

Articole de la același autor

Recent, s-a întors din Cipru echipa de proiect de la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca", reprezentată de director Elena Gogu, prof. Mihaela Moșoiu, prof. Anda Neacșu și elevii Radu Tudoran (clasa a IX-a), Marian Boghițoiu (clasa a X-a), Matei Bulai (clasa a XII-a) și Florian Florea (clasa a XII-a), care au participat la mobilitatea ce a avut loc în localitatea Limassol.

Agenda de lucru a fost una încărcată, principalul punct de atracție fiind participarea la Conferința Națională de Științe ce s-a desfășurat în localitatea Pafos. În cadrul acestei conferințe, profesorii și elevii au susținut lucrări de specialitate pe tema folosirii metodelor alternative de obținere a energiei.

Din partea Liceului "Gh. Duca" au susținut lucrări prof. Elena Gogu, tema lucrării fiind parcul eolian de la Fântânele-Cogealac, iar lucrarea prezentată de elevii Matei Bulai și Florian Florea a avut titlul "Green - The Colour of a Healthy Lifestyle".

De asemenea, în cadrul conferinței au fost expuse modelele realizate de fiecare țară participantă în cadrul proiectului "SHARES", alături de modele ale școlilor locale. Echipa Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca" a realizat jaluzele verticale cu panouri fotovoltaice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde