O destinație surprinzătoare pentru "Școala Altfel"

367
O destinație surprinzătoare  pentru

Articole de la același autor

Se apropie una dintre cele mai îndrăgite săptămâni pentru elevi din anul școlar 2015-2016 - "Școala Altfel".

Gândite și pregătite încă de anul trecut, activitățile cuprind cele mai diverse domenii, funcție de alegerile diriginților, dar și de colaborarea părinților.

Peste 2.000 de copii au ales să viziteze și anul acesta Aeroportul Internațional Tuzla, în cadrul programului Săptămâna "Școala Altfel".

Intrarea tuturor este gratuită, porțile sunt larg deschise, iar programul de vizite este între 8 - 16.30.

"Nu percepem nicio taxă de vizitare, pentru că încântarea acestor copii ne răsplătește pe deplin. Aviația este un univers fantastic pentru ei, dar odată cu venirea la Tuzla, unde îi lăsăm și încurajăm să urce în avioane, să facă poze, să încerce simulatoarele de zbor, își dau seama că nu este imposibil să ajungi pilot sau să lucrezi într-un aeroport. Sunt mulți copii care vor să urmeze cursurile școlii noastre de zbor și care găsesc un model în Marina Cozma, cea care, la vârsta de 15 ani, era cea mai tânără elevă a unei școli de pilotaj din România, chiar aici, la Tuzla", spune Cristina Mitchievici, purtătorul de cuvânt al Aeroportului.

Copiii au acces și în sălile "Școlii de supraviețuire pe mare"- prima școală de acest tip și acreditată OPITO din Europa Centrală și de Est - unde, cu programare, pot asista la diverse demonstrații, dar și în simulatoarele pentru însoțitorii de bord (stewarzi) și în cele pentru foc și fum.

La "Școala Altfel" de la Tuzla, copiii sunt întâmpinați și de Manole, personajul îndrăgit al mărcii Toortitzi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : "Școala altfel" la RAJA Constanța
Pagina a fost generata in 0.3838 secunde