„Numărătoarea inversă”. Proiect online al Teatrului de Stat Contanţa

286
„Numărătoarea inversă”. Proiect online al Teatrului de Stat Contanţa - numaratoareainversa-1608578230.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii dornici de spectacole, teatru şi muncă bună sunt invitaţi pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanţa, unde au parte, zilnic, de surprize.



De la începutul săptămânii trecute, actorii Teatrului de Stat Constanţa oferă publicului lor, în cadrul proiectului „Numărătoarea inversă”, câte două surprize zilnice pe pagina de Facebook a instituţiei, marcând astfel fiecare zi ce se scurge şi ne apropie de începutul Noului An, 2021.


Conceptul îşi are originea în tradiţiile de Crăciun, calendarul de Advent fiind mai ales pe placul copiilor, care găsesc în fiecare dintre zilele dinaintea Naşterii Domnului câte un mic dar ce anunţă cadourile cele mari, aduse de Moş Crăciun.
„Cum ne dorim ca Anul Nou să ne aducă bucurii şi să fie cu mult mai bun decât cel pe care îl lăsăm în urmă, ne-am propus să îl prefaţăm astfel, cu surprize zilnice, pregătite de actorii Teatrului de Stat Constanța. Artiştii oferă publicului constănțean, de două ori pe zi, la ora 18:00 şi la ora 18:30, câte o poezie, o fabulă, un monolog, un fragment de proză, un cântec sau chiar o ghicitoare. Alegerea aparţine fiecăruia dintre actori, pentru a păstra autenticitatea legăturii pe care fiecare dintre ei o are cu publicul său şi pe cea a mesajului transmis. Fiecare dintre filmuleţele postate săptămâna trecută pe pagina Facebook a Teatrului de Stat a avut numeroase vizualizări şi reacţii pozitive, pentru care le mulţumim spectatorilor noştri. Vă invităm, totodată, să ne potrivim ceasurile şi să numărăm împreună, descrescător, puţinele zile ce ne mai despart de Anul Nou 2021, urmărind postările zilnice din proiectul «Numărătoarea inversă»”, transmite directorul Teatrului de Stat Constanţa, Erwin Şimşensohn.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.725 secunde