Număr record de tineri înscriși pentru Gala HOP

382

Articole de la același autor

În perioada 29 august - 1 septembrie, Casa de Cultură a municipiului Mangalia va găzdui ediția a XV-a a Galei Tânărului Actor HOP.
Eveniment de tradiție, cu o imagine consolidată, care face parte dintr-un demers de lungă durată al UNITER, competiția își propune sprijinirea și promovarea tinerilor creatori în domeniul teatrului.
În acest an, s-a înregistrat un număr record de tineri înscriși în concurs! 58 actori la secțiunea Individual și 26 grupuri (91 actori). Acest fapt dovedește interesul mărit al tinerilor artiști pentru programul derulat de UNITER, o adevărată rampă de lansare pe scena teatrului românesc, o modalitate viabilă de a ajunge să fie cunoscuți și de a intra în contact cu profesioniști din lumea teatrului care îi pot ajuta ulterior în cariera lor sau implica în diferite proiecte teatrale și cinematografice.
Preselecția pentru Gala HOP se desfășoară pe parcursul a trei zile (11, 12 și 13 iulie) la Sala Studio a Teatrului "Ion Creangă" (secțiunea Individual) și la Sala "Horia Lovinescu" a Teatrului "Nottara" (secțiunea Grup).
Juriul de specialiști este format din directori de teatru și profesioniști din lumea teatrală (Silviu Jicman, Mihai Dinvale și Marius Zarafescu la Individual și George Ivașcu, George Mihăiță și Mihai Mălaimare la Grup).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5276 secunde