Nu te poți numi licean dacă n-ai trecut pe la LicArt!

191

Articole recomandate

Mai sunt puține zile până se încheie perioada de înscrieri la cel mai mare concurs destinat liceenilor - Festivalul Național de Arte - LicArt. Doar până la sfârșitul lunii martie, orice licean se poate înscrie la una din cele patru categorii ale concursului: poezie, fotografie alb-negru, fotografie portret și fotografie diversă.
Înscrierea e simplă și se face accesând www.licart.ro! De asemenea, LicArt mai are și o secțiune deschisă trupelor de teatru formate din liceeni. Toți finaliștii celor trei secțiuni vor fi invitați la București, la marea finală, în cadrul căreia vor fi înmânate cele mai mari premii pentru un astfel de concurs! Poeții finaliști vor fi publicați într-un volum colectiv în timp ce fotografii finaliști vor avea o expoziție colectivă. Trupele de teatru finaliste vor juca în fața unui juriu format din personalități ale lumii teatrale.
După cinci luni de înscrieri, la LicArt concurează 1.586 de concurenți, cu 8.132 de creații înscrise. La sfârșitul lunii februarie au fost desemnate creațiile semifinaliste ale lunii: 17 poezii, 32 de fotografii alb-negru, 30 de fotografii portret și 40 de fotografii diverse. Le puteți vedea la www.licart.ro, la secțiunea Semifinaliste.
Acum LicArt este și pe facebook. Acolo puteți vedea în premieră creații semifinaliste, le puteți comenta sau puteți posta chiar voi creații pentru a fi comentate de competitorii LicArt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8742 secunde