Nu știți unde să mergeți în week-end? Cinema Cityplex vă invită la film

229
Nu știți unde să mergeți în week-end? Cinema Cityplex vă invită la film - filme1-1525452820.jpg

Articole de la același autor

După Festivalul de Film Francez, Cinema Cityplex Tomis le sugerează constănțenilor noi titluri de filme pentru acest sfârșit de săptămână și nu numai. "Adevăr sau provocare", în regia lui Jeff Wadlow, cu Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau și Sam Lerner, este un thriller supranatural, în care câțiva prieteni intră într-un joc nevinovat. Din nefericire, acesta devine mortal când cineva sau ceva începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul sau care refuză o provocare.

"Hai, că sunt de belea", cu Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper, urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă, zilnic, cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată?

"Sub soarele nopții", cu Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard, aduce în prim plan povestea lui Katie, o tânără de 17 ani, obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaște pe Charlie, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de-o vară.

Și pelicula "În întuneric", cu Diane Kruger, este o opțiune. În acest film, spectatorii pot vedea cum viața Katjei se destramă brusc, când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încearcă să-i ofere tot sprijinul de care ea are nevoie și Katia reușește astfel să facă față înmormântării. Totuși, căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurde complică doliul Katjei, deschizând răni și îndoieli. Danilo, avocat, prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katia în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, însă pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate. Ce se întâmplă mai departe, veți descoperi dumneavoastră… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5848 secunde