Nu știți unde să ieșiți în week-end? Opera este o opțiune

243
Nu știți unde să ieșiți  în week-end?  Opera este o opțiune - osolemio-1526654437.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 mai, ora 19.00, spectatorii de toate vârstele sunt invitați la opereta "O sole mio", de la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Soliștii care vor urca pe scenă sunt următorii: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Smaranda Drăghici, Stela Sârbu, Ionela Duma, Raluca Daraban, Gabriela Dobre, Veronica Răceală, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Laurențiu Severin și Cristian Parmac.

Nici "Turandot", care va avea loc duminică, 20 mai, ora 19.00 nu trebuie ratat. În cadrul acestui spectacol vor evolua soliștii: Elena Rotari, Răzvan Săraru, Laura Eftimie, Constantin Acsinte, Florin Diaconescu, Laurențiu Severin, Marius Eftimie, Doru Iftene, Anton Zidaru, Bogdan Ocheșel, Gelu Râpă. Conducerea muzică este asigurată de Gheorghe Stanciu. Menționăm că acesta este ultimul spectacol din cadrul Festivalului "Giacomo Puccini", care a debutat în data de 5 mai.

Prețul unui bilet pentru ambele zile este de opt lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; 20 - 40 lei pentru restul lumii, în funcție de locul ocupat în salǎ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Otello" se întoarce pe scenă
Pagina a fost generata in 0.5296 secunde