Nu ratați "Zbor deasupra unui cuib de cuci"!

475
Nu ratați

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" vă așteaptă, duminică, 28 aprilie, începând cu ora 18.00, la spectacolul "Zbor deasupra unui cuib de cuci", produs de studenții Facultății de Arte ai Universității "Ovidius", în regia prof. univ. dr. Daniela Vitcu. Până acum, piesa a trecut deja de rigorile a două festivaluri naționale de teatru, obținând o serie de premii. 
Din distribuție fac parte: Vlad Cristian Fiu, Iulian Marinescu, Ionuț Dulgheriu, Loredana Adăscăliței, Eduard Văcariu, Mirela Mihai, Cristian Menaef, Daniel Popa, Edoard Petre, Cornelia Pandele, Denisa Iova, Denisa Todoreanu, Alexandru Săplăcan, Catinca Hanțiu. Echipa este completată de Alexandru Neș (muzică), Stela Cocârlea (coregrafie), Mirabela Moroșanu și Dana Cojan (asistență regie). 


Ce subiect tratează "Zbor deasupra unui cuib de cuci"? Potrivit organizatorilor, spectacolul vorbește despre oameni, în general și cum fac ei alegerile, cum și le asumă, ce percepții ciudate au despre viață sau ce își doresc, de fapt, ei, cum își urmează visurile, cum mor și desigur, cum aleg să trăiască. 


Ca urmare, spitalul de nebuni în care se petrece acțiunea este un spațiu în care fiecare dintre "locatari" este forțat să își creeze o viață, un "acasă". Apoi, așa cum era de așteptat, ultimul venit este cel care va destabiliza ordinea firească a lucrurilor și viețile croite de pacienții în halate albe, inocenți din punct de vedere social. Cei care aleg această variantă de petrecere a timpului liber au accesul gratuit la această reprezentație.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde