"Nu mă atinge-mă", filmul regizoarei Adina Pintilie, a câștigat Ursul de Aur

138
1

Articole recomandate

Pelicula "Nu mă atinge-mă"/ "Touch me not", a regizoarei românce Adina Pintilie, a câștigat sâmbătă Ursul de Aur, fiind desemnată cel mai bun film din competiția oficială a Berlinalei.

Directorul festivalului, Dieter Kosslick, și președintele juriului internațional, regizorul Tom Tykwer, au fost cei care au anunțat câștigătorul marelui trofeu, filmul românesc "Nu mă atinge-mă". Întreaga echipă a filmului a urcat pe scenă, iar regizoarea Adina Pintilie a mulțumit tuturor celor care au ajutat la realizarea filmului.

"Filmat pe o perioadă de 10 săptămâni, între anii 2015 și 2017, cu o distribuție mixtă de actori profesioniști (Tomas Lemarquis, Laura Benson) și persoane reale, "Nu mă atinge-mă" este o explorare personală care pune sub semnul întrebării ideile preconcepute pe care le avem despre intimitate, ca aspect fundamental al existenței umane", informează ICR Berlin.

În acest an, regizorul Călin Peter Netzer a fost membru al juriului care a desemnat câștigătorul premiului pentru cel mai bun film de debut - GWFF Best First Feature Award.

"Nu mă atinge-mă", scris și regizat de Adina Pintilie, este o investigație asupra dorinței cronice a omului de atingere, de contact, în diversele sale fațete. O femeie și doi bărbați, în căutarea intimității. Singurătățile lor se întâlnesc din întâmplare sau nu, într-o încercare deznădăjduită de a avea contact, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim urgent lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5781 secunde