Nouă universități își prezintă oferta educațională liceenilor de la "Ovidius"

207
Nouă universități își prezintă oferta educațională liceenilor de la
Peste 500 de elevi ai Liceului Teoretic "Ovidius" sunt așteptați, astăzi, la o nouă ediție a târgului de universități și consiliere educativă. Evenimentul, intitulat "Drumul în carieră începe azi", este organizat de conducerea liceului în colaborare cu Consiliul Școlar al Elevilor "Ovidius" și are ca rol sprijinirea elevilor în fața unei decizii importante, cea legată de viitoarea carieră.


"Primele două ediții, organizate în 2015 și 2016 ne-au dat ocazia de a avea alături de noi reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior și organizații care oferă consiliere în carieră, care și-au prezentat oferta în fața a peste 800 de liceeni", a explicat directorul liceului, prof. Cristina Anghel.


Au confirmat deja participarea la târg nouă universități, Universitatea "Ovidius" Constanța, Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Universitatea Maritimă Constanța, Colegiul Nautic Român, Academia de Științe Economice din București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, The Entrepreneurship Academy, dar și patru centre de consiliere educativă pentru învățământul superior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Iunie 2017
Stire din Cultură-Educație : Omagiu poetului Ovidius
Pagina a fost generata in 0.4376 secunde