€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Notele și absențele tuturor elevilor, înregistrate într-un catalog școlar online. Părinții vor avea acces în permanență

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Situația școlară a elevilor va fi consemnată într-un catalog online, potrivit unui proiect de act normativ, ce a fost aprobat, de curând, de senatori.


Astfel, în perioada următoare, notele și absențele elevilor din toată țara vor fi înregistrate într-un catalog normativ, iar platforma va fi utilizată de profesori pentru publicarea zilnică a notelor și a absențelor din învățământul preuniversitar.


"Se înființează Catalogul școlar On-line, platformă școlară on-line pentru publicarea zilnică a notelor și absențelor elevilor. Înființarea și gestionarea permanentă a Catalogului On-line intră în responsabilitatea unităților de învățământ preuniversitar", se specifică în inițiativa legislativă.

Performanțele școlare ale elevilor, incluzând absențele și notele vor fi încărcate pe platforma online, la care vor acces nu doar profesorii, care vor completa datele, ci și părinții.


Pentru a da răgaz școlilor din întreaga țară să înființeze catalogul școlar online, măsurile prevăzute în proiectul legislativ se vor aplica la doi ani după ce documentul este oficializat, adică este publicat în Monitorul Oficial.


Atenție! Proiectul legislativ NU se aplică momentan. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie să fie promulgat prin decret prezidențial și, ulterior, publicat în Monitorul Oficial.


sursa: avocatnet.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6871 secunde