Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019 pot fi trecute în catalog

299
Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019 pot fi trecute în catalog - eleviinclasa2-1551361027.jpg

Articole recomandate

Notele de la simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2019 pot să fie trecute în catalog, la cererea elevilor sau a părinților. Decizia apare în ordinul care stabilește organizarea simulărilor anul acesta și pentru elevii de clasa a VII-a, ordin care a fost publicat în această dimineață în Monitorul Oficial. Elevii de clasele a VII-a și a VIII-a vor susține peste 2 săptămâni simularea examenelor de Evaluare Națională 2019.


Ministerul Educației a publicat în Monitorul Oficial, în această dimineață, ordinul ministrului Ecaterina Andronescu ce prevede organizarea simulărilor de Evaluare Națională la clasele a VII-a și a VIII-a în perioada 11 – 13 martie, precum și organizarea simulărilor de BAC 2019 la clasele a XI-a și a XII-a în perioada 18 – 21 martie.

Față de anii trecuți, o noutate o reprezintă precizarea oficială în ordin că notele de la simulare pot să fie consemnate în catalog: "La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1913 secunde