Emoții și nu prea pentru elevii de clasa a VI-a

Notele de la Evaluarea Națională nu se trec în catalog

873
Notele de la Evaluarea Națională nu se trec în catalog - emotii-1463931322.jpg

Articole de la același autor

Cei 6.314 elevi constănțeni de clasa a VI-a vor susține, astăzi, prima probă din cadrul Evaluării Naționale, la disciplinele din aria curriculară Limbă și comunicare - Limba română și o limbă străină: franceză, engleză, germană. Proba începe la ora 9, iar durata rezolvării testului este de 60 de minute.

Cea de-a doua probă va avea loc mâine și vizează evaluarea de competențe din aria curriculară Matematică și Științe ale naturii - Matematică, Fizică și Biologie.

Elevii vor susține evaluarea în sălile în care își desfășoară activitatea în mod curent, iar testele vor fi evaluate în cadrul unității de învățământ de către cadre didactice din respectiva unitate.

Evaluarea testelor se finalizează în termen de cel mult șapte zile de la data susținerii ultimului test de la clasa respectivă.

Rezultatele individuale obținute la Evaluarea Națională nu se afișează, nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Acestea sunt valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea elevilor și a părinților acestora asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde