Noi ședințe publice de ocupare a posturilor în învățământul constănțean

383
1
Noi ședințe publice de ocupare  a posturilor în învățământul constănțean - noisedintepublice-1471539447.jpg

Articole de la același autor

Astăzi și luni, 22 august, la Liceul Teoretic "Ovidius", vor avea loc ședințele publice de repartizare pentru următoarele categorii de cadre didactice: titulare aflate în restrângere de activitate, cu norma didactică incompletă sau care beneficiază de continuitate pentru detașarea la cerere ori titulare care solicită detașare la cerere în baza notei minim 5 la concurs în sesiunea 2016. De asemenea, se pot prezenta candidați care au susținut concurs în sesiunea 2016, au obținut media de repartizare minim 7 și solicită angajare pe perioadă determinată.

Repartizarea pe posturi sau catedre se realizează la nivelul județului în care s-a susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, indiferent de județul în care s-a susținut proba scrisă, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare obținute la concurs, în limita numărului de posturi didactice ori catedre vacante din lista publicată.

În cadrul ședinței publice de repartizare, opțiunea fiecărui candidat se exprimă în scris și se consemnează în procesul verbal al ședinței, cu certificare prin semnătura solicitantului sau împuternicitului, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la ședința publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluționează.

Cei mai mulți candidați înscriși - 42 - sunt la Matematică și Limba română, 30 de candidați sunt la limbi moderne sau materne. 

Comentează știrea

ANI
19 august 2016
castig

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde