Noi reprezentații în… Caruselul COOLtural

161
Noi reprezentații în… Caruselul COOLtural - noireprezentatii-1471620085.jpg

Articole de la același autor

O nouă invitație adresată turiștilor și constănțenilor, deopotrivă, pentru a-și petrece serile de week-end în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, unde organizatorii Festivalului Verii - Caruselul COOLtural au câteva propuneri.

Seara de sâmbătă, 20 august, debutează cu o nouă comedie, "Mamaia în costum de baie", în regia celebrului Lucian Iancu! Un spectacol al Facultății de Arte a Universității "Ovidius", cu participarea actorilor de la Teatrul de Stat Constanța. O piesă despre moravuri, trenduri, principii și convenții, ce recuperează prin râs istoria stațiunii și a costumelor de baie. Un scenariu amuzant, în ton cu ținutele estivale, așa cum au arătat ele de-a lungul timpului.

De la ora 21.30, revine pe scena Caruselului COOLtural Corneliu Stroe, alături de The Covers Company, de această dată. Ei vor încheia seara în ritmuri energice.

Duminică, 21 august, Clubul Amicii Constanța propune un nou spectacol plin de culoare: muzică, dans, personaje de poveste și distracție maximă. Pe scenă va urca și Maestrul Emiliano, care va oferi momente magice celor mici. Copiii vor putea participa și la o paradă a modei, în cadrul "The summer show". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.575 secunde