Noi premii pentru micii pianiști de la Colegiului Național de Arte "Regina Maria"

272
Noi premii pentru micii pianiști de la Colegiului Național de Arte

Articole de la același autor

La București, a avut loc, zilele trecute, Olimpiada națională de interpretare instrumentală pentru clasele III - VIII. Printre premianți se află și elevi ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța.

La secția pian, Inya Cutova a obținut mențiune, sub pregătirea prof. Ioan Caruțiu; la clasa a VI-a, Antonia Tasu a obținut mențiune, sub pregătirea prof. Adela Stoica; la clasa a V-a, Irisa Filip a câștigat premiul al treilea, sub pregătirea prof. Marina Dunărințiu, iar la clasa a VII-a, Paul Florescu a câștigat premiul al treilea, sub pregătirea prof. Sabina Oprea. De asemenea, a mai obțiunt Mențiune eleva Daria Ostachi din clasa a V-a, profesor Fănică Mihai, la secția vioară.

Acești elevi s-au calificat la etapa națională, deoarece au obținut toți Premiul I la precedentele etape, atât la cea județeană cât și la cea zonală desfășurată la Brăila.

De asemenea, tot la București, în perioada 22 - 24 aprilie, s-a desfășurat Olimpiada națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice muzicale, clasele IX-XII. Elevii CNA "Regina Maria" Constanța au obținut rezultate meritorii: la secția pian: Mențiune - Aram Niță, clasa a IX-a, profesor Sabina Oprea, la secția clarinet: Mențiune - Valentin Iatan, clasa a IX-a, profesor Stelică Oprea, iar la secția canto eleva Claudia Marinescu din clasa a XII-a - Mențiune, profesor Roxana Boșneagu, iar Premiul III a fost obținut de către eleva Ana Maria Soponaru din clasa a XI-a, profesor Laura Eftimie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5491 secunde