Noi premii în palmaresul Colegiului de Arte

249
Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" au participat cu succes la cea de-a XIX-a ediție a Concursului Național de Pictură "Alexandru Ciucurencu", Tulcea, 30 noiembrie 2009. Obiectivele concursului au fost descoperirea, promovarea tinerelor talente și cunoașterea valorilor artei românești. De asemenea, la sfârșitul concursului, s-a organizat o expoziție cu lucrările participanților, pentru ca iubitorii de artă să cunoască creațiile actuale ale tinerilor artiști. Scopul concursului a fost promovarea tinerilor creatori și a valorii creației lor artistice, îmbinând creativ și inovator tehnicile tradiționale și cele moderne. Tema a fost: "Peisajul din mine și din afara mea" și s-a adresat elevilor din liceele de artă, clasele V-XII.
Concursul a fost jurizat de artiști plastici cu o bogată experiență profesională. Festivitatea de premiere a avut loc la Liceul de Artă "George Georgescu" din Tulcea. Premianții au fost: premiul I - Ruxandra Ardeleanu, clasa a IX-a, mențiune - Claudia Cernagor, clasa a VI-a, mențiune - Bianca Pușcașu, clasa a VI-a.
De asemenea, s-au acordat diplome de onoare atât Colegiului Național de Arte "Regina Maria", cât și profesorilor îndrumători ai elevilor: prof. Loretta Băluță și prof. Nicolae Morărescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6699 secunde